AANKONDIGING

Kinderkookclub Damsigt (8-12 jaar)

Sta je graag in de keuken? Houd je van lekker eten? En ben je tussen de 8 en 12 jaar oud?

Kom dan op vrijdagmiddag naar de kinderkookclub. Hier ga je met elkaar aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. Ondertussen leer je enkele basis kooktechnieken. Elke keer kiezen we een nieuw thema en maken we al onze gerechten zelf en vers.

Waar: Wijkgebouw de Boot
Wanneer: 26 oktober, 16 november, 7 december, 11 januari en 1 februari (inschrijven kan per keer)
Tijd: we starten vanaf 16.00uur, inloop vanaf 15.30. Om 17.30uur gaan we aan tafel. Tussen 18.00-18.30 uur zijn we uitgegeten

Maximaal 12 deelnemers
Kosten: 10,- per kind  per keer, vooruit te betalen.
De begeleiding is in handen van Emile en Stijn.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan via ebourquin@hotmail.com. Per datum komt een aankondiging waarop je je kan inschrijven.