Woensdag 2 oktober was het zover: de eerste eenpansmaaltijd van Buurtrestaurant De Boot vond plaats. Met een enthousiaste groep vrijwilligers uit de wijk werd een heerlijke andijviestamppot met worst geserveerd.

Het was een succes! Het zat vol; er moest zelfs nee aan de deur worden verkocht.

En er was uitgebreide aandacht van de lokale media. Zie het artikel in: Het Krantje. Voor een interview door Midvliet met vrijwilligster Cécile Engels, klik hier

Wil je ook komen eten? Iedere 1e woensdag van de maand staat er een gezonde eenpansmaaltijd klaar. Iedere bewoner van de wijk (Groot-) Damsigt is welkom om tussen 18.00 uur en 20.00 uur een hapje te komen eten. Jong en oud, alleen of met gezin.

Kosten: 5 Euro per pp. Inclusief drankje, ter plekke af te rekenen.

Volgende data:

• Woensdag 6 november 2019
  • Woensdag 4 december 2019

Inschrijven en/of meedoen? Stuur dan een bericht naar buurtrestaurant@wijkverenigingdamsigt.nl