Op 31 oktober was het dan zo ver, Halloween. Zodra het donker was, kwamen de zombies tot leven in de Boot. En wat kwamen er veel durfallen, mensen moesten wachten om binnen te komen. Bij de ingang vroeg een zombie of je de hele enge of de minder enge route wilde nemen. Sommige mensen namen een kijkje in de kist en werden bijna besprongen door zombies, waardoor ze zich rot schrokken, anderen kozen ervoor snel over het kerkhof te lopen en daar een snoepje te krijgen. We hebben mensen lijkbleek weer naar buiten zien komen….

Een groepje van 9 tieners heeft onder begeleiding van een volwassene de plannen bedacht, de attributen gemaakt en aangeschaft en de Boot helemaal aangekleed. Verder zijn zij op de avond zelf in de huid gekropen van de 9 opgestane zombies.

Vanaf donderdag- tot vrijdagavond kon er worden gestemd op het adres dat het spectaculairste, mooiste en engste was en wat bleek? De Boot kreeg de meeste stemmen. Zondagmiddag kwam het organiserend comité van de wedstrijd en de winnaar van vorig jaar naar de Boot, waar de projectgroep “Halloween in de Boot” de gouden pompoen in ontvangst mocht nemen.

We kijken alweer uit naar volgend jaar en eeeh, als je in de Boot komt, let dan op of er ergens in een hoekje niet nog een zombie is blijven hangen…