De Wijkvereniging is in volle bloei. Na de verbouwing van De Boot zijn we steeds meer gezellige en informatieve activiteiten aan het organiseren. Ook aan de organisatie van de wijkvereniging zelf wordt hard gewerkt. We bouwen aan een stabiele basis van enthousiaste wijkgenoten die regelmatig een steentje bij willen dragen aan de organisatie van activiteiten of ondersteunende taken voor de wijkvereniging. Op dit moment zijn we o.a. de administratie aan het structureren en automatiseren waar mogelijk. In het kader daarvan zijn we op zoek naar iemand die graag tijd maakt om onze ledenadministratie te verzorgen.

Wat houdt dat precies in?

• Verwerken van de gegevens van leden
  • Ledenmutaties
  • Verwerken van nieuwe aanmeldingen
  • Automatiseren van de ledenadministratie in een daarvoor bestemd (nog aan te schaffen) systeem