De Damsigt Pubquiz komt er weer aan! Na ruim 1,5 jaar staat er weer een pubquiz op het programma! Omdat we weer opstarten zorgt de wijkvereniging deze keer zelf voor de organisatie. Vrijdagavond 19 november strijden we weer om de wisselbeker. De Boot is open vanaf 20:00u, we starten om 20:30u. Welk team heeft de meeste goede antwoorden (en organiseert de volgende editie ;))??? Er is plaats voor ca. 10 teams van 4-6 personen (vanwege corona houden we een kleiner aantal aan). Vol = vol (en dat gaat hard!). Meld je team aan voor vrijdag 12 november via activiteiten@wijkverenigingdamsigt.nl. Leden van de Wijkvereniging en bewoners van Damsigt hebben voorrang. Wij hebben er weer zin in!

We volgen de coronamaatregelen die op 19 november gelden. Voor nu betekent dat dat voor de wijkvereniging geen QR code nodig is. Uiteraard vragen we iedereen verstandig om te gaan met klachten.